Rahoitus

Kysy lisää ›

Lapin Maalämpö Ja Porakaivo Oy

Porakaivo rahoituksella Rovaniemen ja muun Lapin alueella

Onnistuu! Svea-rahoituksella voit pilkkoa palvelumme maksut osiin

Kaivonporaukset ja perustukset on mahdollista maksaa myös rahoituksella. Voit hakea luottoa ostoksellesi helposti ja nopeasti Lapin Maalämpö ja Porakaivo Oy:n erämaksulla.

Palvelukanavamme kautta teet luottohakemuksen, valitset sinulle sopivan maksusuunnitelman ja allekirjoitat luottosopimuksen vaivattomasti. Voit hakea luottopäätöksen jo ennakkoon – näin luotto on valmiina, kun haluat hankkia palvelumme. Luottopäätös on voimassa 90 päivää, joten voit miettiä ostopäätöstä rauhassa. 

Luottohakemuksen teko onnistuu esimerkiksi matkapuhelimella tai tietokoneen selaimella. Luottopäätöksen saat heti, ja sopimuksen sähköisen allekirjoituksen jälkeen erämaksu on valmiina käytettäväksi. Ostaessasi erämaksulla et maksa aluksi mitään, vaan saat valitsemasi maksusuunnitelman mukaiset laskut, joista ensimmäinen saapuu ostokuukautta seuraavana kuukautena.

Erämaksu on uudenlainen luottopalvelu, joka ei vaadi ylimääräistä korttia lompakkoosi eikä sinun tarvitse huolehtia luoton lopetuksesta Svealle luoton maksamisen jälkeen. Olipa hankintasi siis iso tai pieni, hoituu se erämaksulla joustavasti!

 

Esimerkkilaskelma todellisesta vuosikorosta

Erämaksu. Jos luoton määrä on esimerkiksi 2 000 euroa ja laina-aika 10 kk, käsittelykulu 0,01 % pääomasta päivässä, kuitenkin vähintään 5 € ja enintään 150 € vuodessa, ja luottokorko 0 %, on kuukausierä 206 €. Esimerkkiluoton kokonaismäärä on 2 060 €, josta luottokustannukset ovat 60 € ja koron osuus 0 €. Erämaksun mahdollinen perustamiskulu laskutetaan ensimmäisen erän yhteydessä. Todellinen vuosikorko 6,69 %.

Ota yhteyttä ›
Soita