Porakaivot

Pyydä tarjous ›

Lapin Maalämpö Ja Porakaivo Oy

Vesiporakaivot Rovaniemeltä kautta Lapin

Raikasta, puhdasta vettä omasta porakaivosta

Suomen maaperässä on valtavat pohjavesivarannot, joista saat edullista, raikasta ja puhdasta käyttövettä oman porakaivon avulla. Oikein tehty vesiporakaivo takaa turvallisen ja helpon vedensaannin niin vapaa-ajan asunnolle, omakotitaloon kuin vaikkapa maatilalle.  

Toimiva porakaivo vaatii aina asiantuntijan mitoittaman porausreiän, joka varmistaa riittävän kaivontuoton ja vesivarastotilavuuden myös vähäsateisina kausina. Meiltä kaivonporausten ammattilaisilta saat vesiporakaivosi toteutuksen rautaisella ammattitaidolla Rovaniemen ja muun Lapin alueella! 

Kaikissa poraamissamme vesikaivoissa on vesitakuu – eli takaamme kaivon toimivuuden, vaikkei lähellä olisikaan vesistöä. Kaivon poraus on siis sinulle riskitön hankinta.

Pyydä tarjous ›

Tämä kaikki porauspalveluumme kuuluu

  • Siirto- ja kuljetuskustannukset
  • Työmaan siisteyden ylläpitäminen mahdollisuuksien mukaan
  • Porakaivon poraaminen tarpeelliseen syvyyteen
  • Porakaivopumpun toimitus ja asennus
  • Porakaivopumpun toiminnan testaus
  • Porausasiakirjat porauksen jälkeen

Kun porakaivo on valmis, siitä saatava vesi kannattaa tutkituttaa ennen käyttöönottoa, vaikkakin vesi on yleensä hyvää talous- ja juomavettä sellaisenaan. Porakaivon vesi kun on vain +4-asteista eikä näin ollen sisällä bakteereja, joita pintavesikaivoissa voi esiintyä.

Edullista vettä omasta takaa

Porakaivo on edullinen valinta, koska siihen ei liity kuukausimaksuja eikä veden käyttömaksuja. Poraamalla saavutetaan laajat pohjavesivarat, millä taataan myös tasainen ja varma vedensaanti.

Me teemme vesiporakaivot myös hankalien yhteyksien päähän. Jos pihapiirisi sijaitsee esimerkiksi pienten mökkiteiden päässä syrjässä isoilta teiltä, joihin kulkeminen vaatii hieman enemmän aikaa, me palvelemme kyllä!

Ota yhteyttä ›
Soita