Porakaivo vesitakuulla Rovaniemellä ja muualla Lapissa

Suomen maaperässä on valtavat pohjavesivarannot edulliseen veden käyttöön. Oma porakaivo on turvallinen ja helppo tapa saada riittävästi vettä vapaa-ajan asunnolle, omakotitaloon tai suurempaan käyttöön, esimerkiksi maatilalle. Oikein tehty porakaivo tarjoaa puhdasta ja raikasta pohjavettä sukupolvesta toiseen. Asiantuntijan mitoittama porausreikä varmistaa riittävän kaivontuoton ja vesivarastotilavuuden myös vähäsateisina kausina. Lapin Maalämpö ja Porakaivo Oy valmistaa kaivosi avaimet käteen -periaatteella. Kysy tarjous omasta porakaivosta!

Lue lisää myös maalämpökaivoista!

Porakaivosta puhdasta vettä edullisesti

Porakaivosta saatava vesi on vain +4-asteista eikä näin ollen sisällä bakteereja, joita pintavesikaivoissa voi esiintyä. Se on yleensä hyvää talous- ja juomavettä sellaisenaan. Vesi pitää kuitenkin tutkituttaa ennen käyttöönottoa. Poraamalla saavutetaan laajat pohjavesivarat, millä taataan tasainen ja varma veden saanti. Porakaivo on edullinen valinta, koska siihen ei liity kuukausimaksuja eikä veden käyttömaksuja.

Porakaivon poraus vesitakuulla

Kaikissa vesikaivoissa, jotka poraamme, on vesitakuu, eli takaamme kaivon toimivuuden, vaikka lähellä ei olisikaan vesistöä. Näin ollen porakaivon poraus on sinulle riskitöntä, sillä et varmasti maksa turhasta.

Porakaivot myös hankalien yhteyksien päähän

Sijaitseeko pihapiirisi pienten mökkiteiden päässä syrjässä isoilta teiltä? Ei hätää, me teemme porakaivot myös hankalimpiin paikkoihin, joihin kulkeminen vaatii hieman enemmän aikaa!

Kysy tarjous porakaivosta Rovaniemellä tai muualla Lapissa

Kun haluat porakaivon omakotitalosi, mökkisi tai maatilasi pihaan Rovaniemellä tai muualla Lapissa, ota meihin yhteyttä! Lapin Maalämpö Ja Porakaivo Oy poraa kaivot satojen kohteiden kokemuksella ja luotettavalla porauskalustolla.

Mitä porakaivon porauspalvelumme sisältää?

  • Siirto- ja kuljetuskustannukset
  • Piharakenteiden ja rakennusten suojaaminen
  • Työmaan siisteyden ylläpitäminen mahdollisuuksien mukaan
  • Porakaivon poraaminen tarpeelliseen syvyyteen
  • Porakaivopumpun toimitus ja asennus
  • Porakaivopumpun toiminnan testaus
  • Porausasiakirjat porauksen jälkeen