Muut palvelut

Pyydä tarjous ›

Lapin Maalämpö Ja Porakaivo Oy

Maalämpökaivot, porapaalut ja taksikuljetus Rovaniemeltä

Palvelemme koko Lapin läänin alueella

Vesiporakaivojen ohella voit tilata meidät töihin tekemään maalämpökaivojen poraukset ja perustukset porapaaluilla. Hyppäämme myös taksin rattiin Arctic Happy Taxin kuljetusten merkeissä. 

Valttimme porausurakoissa on paitsi tuhti kokemus myös hinnoittelun läpinäkyvyys ja takuulupaus – kun pyydät meiltä tarjouksen, antamamme hinta ei muutu. Se on ja pitää! 

Lue ohesta lisää ja pyydä tarjous tarvitsemastasi palvelusta tai käymään meitä ensin tontillasi Rovaniemellä tai muualla Lapissa. Me lähdemme hankalienkin yhteyksien päähän!

Ota yhteyttä ›

Maalämpökaivon poraus

Maalämpökaivon poraus

Jos olet harkinnut maalämpöä kodin ja käyttöveden lämmitykseen, me olemme oikea ammattilainen toteuttamaan projektin porauksen osalta.

Jotta maalämpö saadaan valjastettua talosi käyttöön, pitää kallioperään asentaa lämmönkeruuputkisto pystysuoraan porattuun porareikään. Pystysuuntaisen lämpökaivon etuja vaakapiiriin verrattuna ovat kaksinkertainen energiansaanti putkimetriä kohti ja vähäinen tarvittava pinta-ala, routimattomuus ja helppo ilmattavuus. Vaikka piha-alasi ei siis olisi kovin suuri, saadaan sille porattua lämpökaivo mitä todennäköisimmin onnistuneesti pystysuunnassa.

Uusiutuvana energiana maalämpöjärjestelmällä on mahdollista säästää jopa 70 % vuotuisista lämmityskustannuksista! Poraamme lämpökaivot niin omakotitaloihin, mökkeihin kuin maatiloille.

Hinnoittelu: perustuu ylhäältä pohjaan yhdellä metrihinnalla. Emme käytä eri hinnoittelua eri maa-aineksille porauksen edetessä. Tiedät aina, kuinka paljon porattu metri maksaa!

Porapaalutus ja ankkurointiporaus

Suomen kalliot ovat maailman vanhinta perustaa, jonka varaan voidaan rakentaa vaativatkin pohjarakenteet. Kalliotonteille tukevin ja kustannustehokkain perustustapa on porapaalutus ja ankkurointiporaus. Tämä rakentamistekniikka on nopeaa, varmaa ja edullista.

Me toteutamme sinulle vakaat porapaalutukset ja ankkurointiporaukset 200 mm läpimittaan asti, tarvittaessa jopa 10 metriä kallion sisälle. Porapaalutuksessa paalu voidaan asentaa juuri haluttuun kohtaan, sillä paalu läpäisee lohkareet ja tunkeutuu vinoonkin kallioon aiheuttamatta paaluun kallistumaa, käyristymää tai yläalasuuntaan siirtymää.

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan sinun tonttisi paalutustarpeet.

Ota yhteyttä ›
Soita