Porapaalutus ja ankkurointiporaus Rovaniemellä ja muualla Lapissa

Kaivojen porausten lisäksi teemme porapaalutuksia sekä ankkurointiporauksia. Palvelemme Rovaniemeltä käsin asiakkaitamme myös muualla Lapissa. Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä!

Porapaalut

Suomalainen kallio on maailman vanhinta perustaa, jonka varaan voidaan rakentaa vaativammatkin pohjarakenteet. Usein kallio on kuitenkin niin syvällä, ettei sitä ole järkevää kaivaa esille. Työkohteen ympäristö voi myöskin asettaa rajoituksia käytettävän kaluston suhteen. Tämän päivän ratkaisu maanrakennuksessa on rakentaa perustukset porapaaluja ja ankkurointiporausta käyttäen. Tällainen rakentamistekniikka on nopeaa, varmaa ja edullista. Teemme porapaalutukset ja ankkurointiporaukset 200 mm läpimittaan asti.

Ankkurointiporaukset

Porapaaluilla ja ankkuriporauksilla saadaan vakaa ja tukeva kontakti kallioon, tarvittaessa jopa 10 metriä kallion sisälle. Porapaalutuksessa paalu voidaan asentaa juuri haluttuun kohtaan, koska keskeisellä porausmenetelmällä porattaessa paalu läpäisee lohkareet ja tunkeutuu vinoonkin kallioon aiheuttamatta paaluun kallistumaa, käyristymää tai yläalasuuntaan siirtymää.

Lue myös lisää porakaivo- ja maalämpöpalveluistamme!

Kysy porapaalutus- ja porauspalveluistamme Rovaniemellä ja muualla Lapissa

Tarvitsit sitten porapaaluja tai ankkurointiporauksia Rovaniemellä tai muualla Lapissa, ota meihin yhteyttä. Lapin Maalämpö Ja Porakaivo Oy tulee hankalienkin yhteyksien päässä oleviin kohteisiin ja hoitaa homman kuin homman!